Udvendig solafskærmning

Få styr på indeklimaet og lysindfald med udvendig solafskærmning.

Et evigt tilbagevendende problem på de fleste kontorer er de temperaturudsving, som solen skaber. Samtidig oplever mange, at det er umuligt at se noget på en computerskærm, når solens lys reflekteres ind i rummet. Med en effektiv solafskærmning kan I få styr på både indeklima og lysindfald.

De fleste virksomheder oplever både en øget effektivitet og en større grad af medarbejdertilfredshed efter montering af en professionel solafskærmningsløsning. Løsningerne er mangfoldige og tilpasses til hver enkel bygning.

Der er mange alternativer at vælge imellem, når det kommer til udendørs solafskærmning:

Facadepersienner

Vejrbestandige udvendige persienner, der giver den optimale beskyttelse mod direkte opvarmning af solen. Kan indstilles individuelt fra rum til rum.

Læskærme

Kraftig vejrbestandig dug med kassette og holder i siderne. Kan anvendes på terrasser, altaner og andre steder, hvor du ønsker beskyttelse mod vind, sol og indkig.

Markiser

Markiser fås i mange forskellige modeller og varianter, og vi kan hjælpe med at vurdere, hvilken type markise, der passer på netop jeres bygning.

Screens

Et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med vinduet. Screens yder en effektiv beskyttelse mod solvarme og lysreflekser, og screens sikrer et godt indeklima.

Motoriserede løsninger

Vi tilbyder naturligvis også motoriserede løsninger, der gør din markise- eller screenløsning endnu mere funktionel. Lad fx din markise køre ud automatisk, når solen skinner, eller lad den køre ind, når det blæser.

Vi kommer gerne på besøg i jeres virksomhed for at give et uforpligtende tilbud på en eller flere typer løsninger. Der er masser af muligheder, og vores kompetente fagfolk kan give dig den rette rådgivning.