Motoriserede løsninger

Den enkleste og mest effektive måde at kontrollere solafskærmning på, er ved hjælp af motorisering.

Næsten alle vores produkter kan motoriseres. I det store udvalg af motorer findes bl.a. en lydsvag motor egnet til kontormiljøer. Til de motoriserede gardinløsninger findes der forskellige betjeningsmuligheder; enten kabelbundet eller trådløs. Dit valg afhænger af projektet. Som standard leveres både indvendig og udvendig solafskærmning med Somfys motorer og styring.

Motorstyring er til glæde for medarbejderne

Motorstyring er både bekvemt og komfortabelt, og medarbejdere vil opleve det som ren luksus. Solafskærmning og gardiner med motor styres enten med en kontakt, en fjernbetjening eller med en vægsender. Du kan også vælge at koble en lys- og temperatursensor samt timer på styringen af din solafskærmning, markise, screen eller gardin. Dermed undgår medarbejdere at bruge tid på at rulle gardiner op og ned, fordi gardinerne betjener sig selv.

Alle vores motoriserede produkter kan betjenes trådløst, enten individuelt eller i grupper. Trådløs betjening findes som fjernbetjening eller en fast vægsender. Fordelen med trådløs betjening er, at det mindsker trækningen af ledninger. Samtidig bliver det muligt at betjene gardiner på afstand.

Acrimo: Tekniske data – automatik og styresystemer