Legrand Soluflex

Med Legrand Soluflex er alle kabler skjult under gulvet, og det er let at installere nye kontakter, hvor der er behov for det

Slut med ledninger på gulvet
Ledninger og kabler er ikke specielt dekorative, og især på kontorer, hvor der er mange arbejdspladser med computere og telefoner, kan gulvet hurtigt blive en rodebunke af forlængerledninger og stikdåser. Det er hverken praktisk eller rengøringsvenligt. Her er Legrand Soluflex’ integrerede kabelføringssystem en ideel løsning.

Velegnet til nybyggeri og moderniseringsprojekter
Med Legrand Soluflex ligger forsyningskabler til computere, telefoner og elektricitet pænt organiseret under et hævet gulv. Derfor er det oplagt at vælge denne løsning, når der er tale om nybyggeri eller større moderniseringsprojekter.

100% fleksibilitet
Kabelføringen er klar til installation under hele gulvet, så det er muligt at etablere nye udtræk og kontakter præcis dér, hvor behovet er. Indretningen af rummet bestemmer altså, hvor udtrækkene placeres – ikke omvendt, som det ellers ofte er tilfældet. Alle stikkontakter og fordelerkasser sænkes desuden ned i gulvet, så de ikke kan ses.
En oplagt belægning oven på Soluflex er linoleums- eller tæppefliser, som er tilsvarende fleksible ift. ændringer og udskiftning.

Website: www.kabelbaner.dk